Chinese kruiden?

Subtiel uitgebalanceerde en gepersonaliseerde kruidensamenstellingen ondersteunen en stimuleren het zelfregulerend en zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Chinese kruiden?

Medicinale kruiden, gecultiveerd, geoogst en verwerkt volgens de strengste internationale normen, geproduceerd door Kaiser Pharmaceutical Herbs - Taiwan, verdeeld in Europa door Sinecura Bvba, conform de Europese en Belgische wetgeving inzake kwaliteit… !

De granulaten (poeder, tabletten, capsules) zijn extracten van de hele plant, met een concentratie van 5:1, hebben een breed spectrum aan actieve ingrediënten en zijn bijzonder werkzaam!

Chinese kruidentherapie is gebaseerd op de traditionele en hedendaagse opvattingen over het ontstaan van ziekte en gezondheid, waarbij de mens als één groot geheel (holistisch) beschouwd wordt en niet als een optelsom van verschillende functies in het lichaam !
Een goede Chinese kruidenformule zal dus steeds rekening houden met verstoringen in de basisenergieën van elke mens, na het stellen van een grondig TCM onderzoek (pols, tong, bevraging, …).

Subtiel uitgebalanceerde en gepersonaliseerde kruidensamenstellingen ondersteunen en stimuleren het zelfregulerend en zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Voorbeeld : iemand met chronische rugklachten, die steeds moe is en het altijd koud heeft, lage bloeddruk, opgezwollen benen en dikwijls hoofdpijn heeft, krijgt een totaal andere kruidenformule dan iemand die chronische rugklachten heeft, ten gevolge van permanente overbelasting door bijvoorbeeld teveel sport, teveel stress, te weinig slaap, een hoge bloeddruk heeft en het in bijna alle omstandigheden te warm heeft !

De samenstelling van beide formules zullen aangepast worden aan de constitutie en aan de huidige toestand van de patiënt!

In het eerste geval zal de nadruk gelegd worden op het stimuleren van de energieaanmaak en - circulatie door acupunctuur, tuina en Chinese kruiden. De gebruikte kruiden zullen tevens een inwendig opwarmend en bloedsomloop stimulerend effect hebben. Bij de tweede patiënt zal stressreductie de volle aandacht krijgen. Acupunctuur, samen met een aangepast kruidenadvies zullen er voor zorgen, dat naast stressvermindering, pijnlijke en aangespannen spieren - en de bijhorende chronische micro-ontstekingen, geleidelijk aan zullen afnemen en verdwijnen. Beide cases zullen deels met dezelfde, deels met andere kruiden behandeld worden!